Nu pot să creeed! Mare, piscină, vară și...
CISTITA!
Draga mea, să vorbim despre această neplăcere care apare de fiecare dată când nu schimbi imediat costumul de baie ud sau după ce te așezi pe o suprafață rece timp de două minute. Cum de se întâmplă asta?! Și tocmai vara?!
Și ai avut atât de multă grijă!
„Nu am căzut într-o oală cu ciorbă fierbinte!”, îți spui, când încerci să înțelegi unde ai greșit iar de data asta. Ai făcut totul corect, pentru că știi deja care sunt regulile de aur - te-a învățat mama. Îți schimbi imediat costumul de baie ud; la orice adiere de vânt îți acoperi deja spatele ca să nu-ți răcești rinichii; în timpul iernii te simți ca o școlăriță care poartă colanți groși sub fustă; igiena ta este impecabilă; bei tot felul de ceaiuri; ți-ai refuzat iubitul de prea multe ori; … Ți-a rămas doar să mai ghicești în stele pentru a afla ce ar mai trebui să faci ca infecțiile urinare să nu mai apară!, în zona ta cea mai intimă, da. În pachet mai primești și dureri abdominale, senzația de arsură la urinare, și o doză arhiplină de dispoziție proastă.
Îți schimbi costumul de baie, eviți băuturile reci, dar infecțiile urinare persistă. NU ȚI SE ÎNTÂMPLĂ DOAR ȚIE!
Nu ești singură - fiecăreia dintre noi i s-a întâmplat asta.
Cel mai rău este vara, atunci când îți dorești să fii activă și să te bucuri din plin de acest anotimp. Dar și în perioada menstruației! Dar, știi ceva? Nu ești singură. Infecțiile urinare afectează aproape fiecare femeie. Din păcate avem „norocul” de a avea uretra (tubul prin care urina curge din vezica urinară) mai scurtă decât cea a bărbaților. O uretră mai scurtă înseamnă că bacteriile au o muncă mai ușoară și o distanță mai scurtă de parcurs spre vezica ta urinară. Și, spre exemplu, statisticile arată că infecțiile sunt cel mai frecvent întâlnite la femeile tinere aflate la vârsta fertilă. Super, nu-i așa? De parcă n-am avea deja destule probleme în această perioadă a vieții!
„Ce am făcut greșit de data asta?”, „Dar nu fac nimic deosebit!”, „Iubitul meu va începe să creadă că inventez totul…” - Hei, nu porți nicio vină! Dacă nu ai o idee clară despre natura problemei, atunci evident că nu poți găsi o soluție. Draga mea, capul sus, avem o soluție pentru tine.
Ce înseamnă de fapt infecția urinară?
Infecția urinară reprezintă una dintre formele ușoare de inflamații ale sistemului urinar, care sunt, în general, printre cele mai frecvente infecții bacteriene. Cauza infecției urinare este bacteria E-coli, prezentă de altfel în mod natural în intestinul nostru. Uneori, alte tipuri de bacterii pot provoca această infecție, sau chiar infecțiile fungice. Orice zonă a tractului urinar poate fi afectată: rinichii, ureterele, uretra sau vezica urinară, dar majoritatea inflamațiilor apar în special în vezica urinară.
Dacă nu tratezi și nu oprești infecția vezicii urinare la timp, crește riscul agravării problemei. Infecția poate avansa către segmentul superior al tractului urinar, afectând rinichii, în același timp, o infecție aparent minoră poate evolua într-o formă cronică care persistă chiar și ani de zile, devenind mult mai dificil de gestionat.
În ce situații apare infecția urinară? La femei, infecțiile urinare apar frecvent după contactul intim, expunerea la apa din mare sau bazine, expunerea la frig și temperaturi scăzute, slăbirea sistemului imunitar și în alte circumstanțe...
Îți voi explica cum poți să previi infecția urinară. Pentru că meriți o vacanță fără griji!
Mă numesc Petra Kordež, sunt consultant în nutriție și managerul afacerii de familie Carnium Botanicals. Misiunea mea este să ajut oamenii să trăiască o viață mai sănătoasă, relaxată și plină de energie.
Mulți ani de consiliere individuală a clienților m-au ajutat să conștientizez faptul că trebuie mai întâi să găsim cauza principală a bolii și să o eliminăm. Tratând doar simptomele, problema se rezolvă doar pentru o perioadă scurtă de timp, revenind rapid și creându-ne neplăceri și mai mari.
Acest aspect este cu atât mai evident în cazul infecțiilor urinare și a tratamentului cu antibiotice.
Am cercetat cu interes și competență subiectul, și voi împărtăși cu tine tot ce știu despre infecțiile urinare, de ce apar și cum le poți preveni. Îmi doresc să-ți ofer sprijinul necesar pentru a depăși eficient problemele cu infecțiile recurente și să pleci în vacanță fără teama și panica legate de durerile abdominale și senzația de arsură la urinare.
Identificarea rapidă este cheia! Care sunt semnele unei infecții urinare?
Când situația devine cu adevărat serioasă, nu poți să mai negi sau să ignori infecția. Dar există o problemă: atunci când urinezi sânge, nu mai ai altă opțiune decât să urmezi un tratament cu antibiotice. Însă dacă acest lucru se întâmplă repetat și trebuie să iei antibiotice la fiecare câteva luni, pe termen lung faci mai mult rău decât bine. În general, medicii consideră foarte importantă identificarea și descoperirea timpurie a diferitelor afecțiuni. La fel este și în cazul infecției urinare. Dacă recunoști semnele în timp util, poți să te ajuți fără antibiotice.
Primele semne ale unei infecții urinare
Dacă nu acorzi o atenție deosebită corpului tău și proceselor din organism, este posibil să nu observi sau chiar să ignori primele semne subtile. Dacă te confrunți frecvent cu infecțiile urinare, este recomandat să fii atentă la aceste semnale de avertizare timpurii:
- O senzație ușor neplăcută în timpul urinării
- O ușoară senzație de înțepătură în zona intimă
- Dureri abdominale și flatulență, însoțite de crampe ușoare
- Simți nevoia să mergi la toaletă mai des decât de obicei
Semne mai evidente ale infecției urinare
Când infecția urinară a apărut deja, semnele sunt aproape imposibil de trecut cu vederea, deoarece simți deja un disconfort semnificativ. Simptomele sunt următoarele:
- Senzația de arsură în timpul urinării.
- Simți mereu nevoia să mergi la toaletă, dar urinezi doar câteva picături.
- Urina are o culoare mai închisă și un miros neplăcut.
- Pot fi prezente chiar și primele picături de sânge în urină.
- Simți durere în partea inferioară a abdomenului, te simți umflată și nu ai poftă de mâncare.
- Oboseală, senzația că urmează să te îmbolnăvești.
- Poate apărea și o ușoară febră.
Când situația devine cu adevărat serioasă
Chiar și în cazul unei infecții ușoare, pot fi adesea prescrise antibioticele. Însă, dacă te lovește o infecție urinară severă, nu ai altă opțiune decât să te îndrepți imediat către un medic. Uneori, situația poate evolua pentru că nu ai acționat la timp - alteori, de la o infecție minoră la una foarte severă, lucrurile se pot schimba într-o singură noapte. Acest lucru depinde de organismul și sistemul tău imunitar. Semnele unei infecții urinare avansate sunt:
- Dureri foarte intense în partea inferioară a abdomenului, însoțite de crampe.
- Febră, până la 40 de grade Celsius!
- Sânge vizibil în urină.
- Urinare foarte dureroasă, aproape insuportabilă.
- Urină cu miros neplăcut și culoare modificată.
- Diaree și crampe intestinale.
- Din cauza tuturor acestor simptome, este posibil să ai nevoie să rămâi în pat timp de câteva zile.
Pașii tăi SoS,
un ghid zilnic
Înțeleg perfect că ai ajuns la capătul răbdării în căutarea soluțiilor. Pentru a nu mai fi nevoită să ghicești ce este cu adevărat benefic și ce este doar un tratament superficial, am pregătit pentru tine o listă cu pașii SoS pentru a ameliora disconfortul cauzat de infecțiile urinare.
#01
Bea muuuuuuuuult lichid
Înțeleg - acest sfat ți se pare banal, îl auzi mereu și pretutindeni, în orice situație. Dar în cazul infecțiilor urinare, aportul adecvat de lichide devine crucial. De fiecare dată când golești vezica, îndepărtezi o parte din bacteriile patogene. Optează pentru lichide calde (prea reci nu îi vor face bine stomacului tău și te vei regăsi în aceeași situație). În mod obișnuit, se spune că ar trebui să bei în jur de 3 litri de lichide pe zi - dar când te confrunți cu o infecție urinară, poți să bei mult mai mult!
#02
Menține-ți picioarele calde
Oamenii sunt diferiți, unii au întotdeauna picioarele „calde”, în timp ce alții se încadrează în categoria celor cu picioare „reci”. Cei cu picioarele mereu „reci” iubesc cu adevărat căldura, dar sunt și mai predispuși la infecțiile urinare și a tractului urinar. Dacă te observi cu atenție, vei descoperi o legătură între picioarele reci și infecțiile urinare. Ai grijă, nu permite să-ți fie picioarele reci! Nici măcar vara.
#03
Schimbă-ți costumul de baie imediat
Mamele ne reaminteau mereu să ne schimbăm imediat costumul de baie. Și chiar există un adevăr în spatele acestui sfat. Costumele de baie umede într-adevăr pot răci zona intimă, făcându-te mai predispusă la infecții. Probabil ai observat și tu că atunci când porți un costum de baie umed, simți mereu nevoia să mergi la toaletă. Deci, fără a mai sta la discuții, schimbă-ți costumul de baie imediat ce ieși din apă!
#04
Nu urina în timp ce înoți!
Pe timpul verii, când simți nevoia să urinezi, primul impuls este să sari în mare sau într-un râu și să-ți golești vezica în apă. Din fericire, cel puțin în piscine, acest obicei nu este practicat. Indiferent de situație, cei dintre noi care sunt predispuși la infecții urinare, nu ar trebui să urineze în apă. În acele momente, uretra ta este mai deschisă, iar când termini de urinat, poate trage un pic de apă. Astfel, bacteriile și microorganismele din apă pot intra în uretră. Te întrebi cum poți să urinezi în apă fără să riști o infecție? Mai întâi stai în apă până la coapse (astfel încât să nu se vadă nimic), și faci ceea ce faci de obicei în apă.
#05
Nu te abține când vrei să urinezi
Este valabil atât când simți nevoia să urinezi, cât și când ai nevoie să faci nevoia mare. Nu aștepta să ajungi acasă sau în următorul local. Atunci când simți nevoia să mergi la toaletă, ascultă semnalele corpului tău. Dacă menții urina în vezică prea des, structura vezicii începe să se schimbe și devine mai susceptibilă la infecții.
#06
Evită consumul excesiv de dulciuri, cafea și alcool
Torturile, ciocolata și produsele de patiserie nu aduc niciun beneficiu nutritional semnificativ pentru organismul tău. Împreună cu alimentele pe bază de făină albă, băuturile carbogazoase, produsele din carne procesată, gustările sărate și alcoolul, zahărul contribuie la crearea unui mediu acid. Aceasta nu numai că favorizează dezvoltarea virușilor și bacteriilor, ci slăbește și sistemul tău imunitar. Toate aceste elemente (alcoolul, cafeaua, dulciurile) continuă să irite vezica și, astfel, măresc probabilitatea de a dezvolta infecții.
#07
Excludeți citricele din dietă!
Poftim?! Nu pot să-mi permit să beau limonadă, suc de grapefruit sau suc de portocale proaspăt stoarse? Nu, dragă femeie, nu. Cel puțin nu atunci când te confrunți cu infecțiile urinare. Citricele irită peretele vezicii urinare, facilitând astfel fixarea bacteriilor. Citricele sunt un sprijin excelent pentru sistemul imunitar atunci când nu ai probleme cu vezica urinară. Dar atunci când apar infecțiile, este mai bine să renunți la ele.
#08
Mergi imediat la toaletă după relațiile intime
„Florile noastre delicate de acolo jos” sunt mult mai sensibile decât ne imaginăm. Chiar și atunci când ai o relație de cuplu stabilă, este vorba totuși despre o altă ființă, un alt sistem de microorganisme, o altă lume bacteriană. Când acestea intră în contact cu mucoasa extrem de sensibilă „de acolo jos”, consecințele pot fi variate. Corpul tău se poate curăța singur, dar trebuie să-l ajuți în acest proces. Pereții organelor noastre intime sunt permeabili, iar ceea ce se întâmplă în uterul și în v@ginul tău, îți afectează și vezica. De aceea, după fiecare relație intimă, golește-ți vezica - chiar dacă nu simți că trebuie să mergi la toaletă. Dacă simți nevoia să urinezi în timpul relației intime, mergi la toaletă imediat. Fără să te inhibi, fără jenă - acesta este corpul tău și vezica ta!
#09
Termoforul este cel mai bun prieten al tău
Vezica ta adoră căldura. Atunci când te confrunți cu o infecție sau ai avut o zi solicitantă, îți poți ajuta abdomenul și organele interne cu puțină căldură. Umple termoforul cu apă caldă și acordă-ți câteva minute de relaxare și căldură.
#10
Infuziile de plante sunt benefice
Sunt ceaiuri și plante cu efect diuretic și antiinflamator care sprijină sănătatea vezicii tale. Probabil ai auzit de infuziile de plante pentru infecțiile urinare. Problema este că multe dintre noi nu tolerează prea bine aceste amestecuri de plante (pot provoca greață sau vărsături). Pentru variante mai delicate pentru stomacul tău, îți poți pregăti propriile infuzii cu urzică, frunze de mesteacăn, strugurii ursului, cimbru.
#11
Nu folosi tampoane și absorbante din materiale sintetice
Tampoanele nu sunt niciodată cea mai sănătoasă opțiune pentru o femeie. Înțeleg că uneori poate fi dificil să le eviți - în special în timpul activităților sportive și în timpul înotului. Dar dacă ești predispusă la infecții urinare sau fungice, atunci va trebui să uiți de ele. Tampoanele închid ieșirea din zona ta intimă și astfel rețin în corpul tău toate bacteriile care ar fi eliminate în mod natural. Zona respectivă „nu respiră deloc” atunci când folosești tampoane. Uneori le uităm și nu le schimbăm timp de mai multe ore la rând, în acest timp bacteriile se înmulțesc în voie. La fel se întâmplă și cu absorbantele umplute cu geluri și alte materiale sintetice - acestea irită extrem de mult pielea și mucoasa sensibilă. Prin urmare, este mai bine să folosești absorbante lavabile sau din bumbac. Posibil că ar trebui să iei în considerare și cupa menstruală.
#12
Lenjeria intimă se spală la 60 sau 90 de grade.
Lenjeria intimă spălată la temperaturi joase va rămâne, din păcate, încărcată cu bacterii. Pentru a o curăța eficient, spală lenjeria intimă la cel puțin 60 de grade Celsius, de preferință la 90. În plus, materialele sintetice nu ar trebui să ajungă în contact cu cele mai sensibile părți ale corpului tău. În lenjeria sintetică, practic... e ca și cum ai fi împachetată într-o pungă de plastic închisă! Nu permite pielii să respire, creând un mediu umed și cald ideal pentru dezvoltarea microorganismelor. Este mai bine să optezi pentru bumbac și alte materiale naturale.
#13
Dormi fără lenjerie intimă
Nu doar că tei vei conecta mai bine la corpul tău, dar și vezica, și microbiota intimă, îți vor fi recunoscătoare. Lasă-ți corpul să se relaxeze complet, să respire și să se regenereze pe timpul nopții - fără haine. Dacă îți este frig, poți să porți doar o cămașă de noapte. Nu lăsa nimic să te strângă, să te îngrădească sau să creeze un mediu "închis" în zona intimă (ceea ce se întâmplă în lenjeria prea strâmtă).
#14
Săpunuri naturale, o igienă moderată
Este o discuție sensibilă - igiena personală, nu-i așa? Unele femei se spală prea mult, în timp ce altele prea puțin. Dar pare că atunci când ne confruntăm cu senzațiile de mâncărime, arsură și infecții ale vezicii urinare, începem să exagerăm, folosim prea multe săpunuri, produse antibacteriene și chiar dezinfectanți. Dacă crezi că îți vei face un serviciu spălându-te de 5 ori pe zi cu produse de igienă agresive, te înșeli. Respectă „bunul simț”. Folosește săpunuri naturale, care sunt blânde cu microbiota ta intimă.
#15
Șterge-te „din față spre spate”
Fiecare medic îți va spune că una dintre primele măsuri în caz de infecție urinară este să te ștergi din față spre spate. De ce este important? Atunci când mergi la toaletă (mai ales în cazul nevoii mari), riști să transferi bacteriile intestinale în alte zone intime dacă nu te ștergi corect. Așadar, fii atentă.
#16
Blugii strâmți nu sunt în avantajul tău
La fel ca lenjeria sintetică, și hainele prea strâmte vor agrava situația. Nici o parte a corpului tău nu se va simți bine dacă este strânsă, comprimată și nu poate să se miște și să respire liber. Dacă zona intimă este frecvent în contact cu blugii prea strâmți, problemele vor reveni, din păcate, mereu.
#17
Un intestin sănătos face totul mai simplu!
Cel mai important pas este să abordezi problemele de la interior spre exterior. În corp totul este conectat - precum un mare origami. Iar vecinul zonei intime este intestinul. Când pe acest tărâm „iarba este verde”, și zona ta intimă va „înflori”. Cu ajutorul formulei Her Biotic vei ajuta ambii vecini simultan - adică vei asigura sănătatea optimă a intestinului și a zonei intime. Îndeosebi este deosebit de recomandat să consumi probiotice atunci când trebuie să urmezi un tratament cu antibiotice. Antibioticele ucid practic toate bacteriile - atât cele rele, cât și cele bune. Iar intestinul tău poate să sufere destul de mult în această situație.
#18
D-manoza ar trebui să fie mereu la îndemână
D-manoza este unul dintre acele lucruri pe care fiecare femeie ar trebui să le aibă întotdeauna în trusa de medicamente de acasă! Cu ajutorul acestui supliment vei scăpa eficient de infecția urinară când este încă în stadiu incipient și poți susține tratamentul cu antibiotice, dacă este necesar. Este un zahăr simplu care se găsește în merișoare, afine, varză, broccoli și alte plante. Într-o cantitate mică, este metabolizat în organism, iar cea mai mare parte este rapid eliminată prin urină. D-manoza poate fi consumată și de către diabetici, deoarece nu crește nivelul de zahăr din sânge.
D-manoza de calitate reprezintă un sprijin esențial în cazul infecțiilor urinare. Bacteria E. coli, care este cea mai frecventă cauză a acestor infecții, se leagă de moleculele de D-manoză din vezică, ulterior fiind eliminată ușor și în mod natural prin urină. Efectul se face simțit în doar 24 de ore.
Corpul tău este creat pentru plăcere!
Da, este adevărat - când resimți constant disconfort și durere, nu poți simți plăcerea adevărată. În realitate, corpul tău frumos, delicat și feminin a fost creat pentru a fi răsfățat. Trebuie să înveți un singur lucru - cum să îți acorzi sprijinul necesar, astfel încât corpul tău să înflorească precum un câmp de flori în primăvară.
Te vei bucura iar de vară, ve înota cu plăcere și te vei simți bine iar în propriul corp - toate acestea se vor reîntoarce în viața ta. Și se va întâmpla într-un timp foarte scurt!
Descoperă Her Biotic & D-manoza! Două produse create de femei pentru femei. Acest duo a entuziasmat femei din întreaga Europă, femei ca și tine.

















Her Biotic și D-manoza
Pachetul perfect de suplimente alimentare, aliații tăi pentru combaterea și prevenirea cistitei și a infecțiilor intime!
Her Biotic
Her Biotic este un amestec unic de ingrediente deosebite care susțin starea de bine a femeilor. În Her Biotic am amestecat cu grijă 6 tulpini (culturi microbiene) pe care corpul nostru le adoră și care ajută la combaterea problemelor specifice femeilor. Culturile microbiene restabilesc flora intestinală și urogenitală și au proprietăți antimicrobiene. Produsul mai conține și hrană pentru culturile microbiene (fructooligozaharide), extract de merișor și D-manoză (un duo care este cel mai bun prieten al vezicii noastre).
MERIȘOR
Vedeta principală a culturilor microbiene pentru femei este extractul de merișor, considerat o protecție naturală a tractului urinar. Merișorul este o comoară de vitamine, minerale și fibre alimentare. Conține în cea mai mare parte vitamina C, care îi conferă gustul dulce-acrișor. Pe lângă vitamina C, conține și vitaminele A, B1, B2, B3 și K. Desigur, este bogată și în minerale precum sodiu, potasiu, calciu, magneziu și fosfor. Datorită conținutului de antociani și proantocianide, merișorul ajută la regenerarea celulelor. Datorită proporției potrivite de sodiu și potasiu, îmbunătățește circulația sanguină. Are un impact benefic asupra digestiei și, datorită substanțelor care previn aderarea bacteriilor la peretele vezicii urinare, previne infecțiile urinare.
6 tulpini microbiene atent selectate, care au grijă de:
- Un sistem imunitar puternic și rezistență generală (Tulpinile probiotice Bifidobacterium și Lactobacillus Rhamnosus)
- Prevenirea și ameliorarea inflamațiilor intestinale (Lactobacillus Plantarum, Fermentum și Reuteri)
- Echilibrarea florei zonei intime (Lactobacillus Acidophilus)
- Protecția împotriva infecțiilor tractului urogenital (Lactobacillus Rhamonsus)
- O digestie sănătoasă și o microbiotă intestinală echilibrată (Bifidobacterium, Lactobacillus Plantarum, Lactobacillus Acidophilus)

D-manoza
Când vine vorba de infecțiile vezicii urinare și ale altor părți ale tractului urinar, D-manoza este un instrument important. Așa cum am menționat mai sus, este vorba despre un zahăr simplu prezent în afine, merișor, varză, broccoli și alte plante. D-manoza acționează prin legarea bacteriei E. coli, care este cauza cea mai comună a cistitei. Această bacterie se leagă de D-manoză și este eliminată împreună cu aceasta din vezică și uretră. Efectul este resimțit deja după 24 de ore!

MULTE FEMEI AU SCĂPAT DE CISTITĂ ȘI DE INFECȚIILE INTIME RECURENTE...
Ofertă specială

Her Biotic + D-manoza
- 10%

2x Her Biotic
+ 1x D-manoza GRATIS
Administrare, depozitare, ingrediente și avertisment
Mod de administrare:
Luați o capsulă pe zi, de preferință seara, o jumătate de oră sau o oră după cină, nu pe stomacul complet gol sau complet plin.
Depozitare:
Păstrați produsul într-un loc uscat și răcoros, ferit de căldură și de lumina directă a soarelui.
Ambalaj:
30 de capsule.
1 capsulă conține:
Amestec de culturi microbiologice: 150 mg/capsulă - 5 miliarde CFU/capsulă: Lactobacillus fermentum, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus reuteri, Bifidobacteriumbifidum, Lactobacillus rhamnosus, Lactobacillus bifidum, Lactobacillus plantarum
Extract de merișor și D-manoză sub formă de pulbere: 250 mg/capsulă
Fructooligozaharide: 25 mg/capsulă
Sodiu: 5 mg/capsulă
Capsulă: hidroxipropilmetilceluloză, din sursă vegetală.
Avertizare:
Recomandăm consumul suplimentului alimentar în cadrul unei alimentații variate și echilibrate și a unui stil de viață sănătos. Cantitatea sau doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. A nu se lăsa la îndemâna copiilor! După deschidere, închideți ermetic flaconul și depozitați produsul într-un loc răcoros și uscat.
dintre femei observă primele rezultate în primele câteva zile
observă reducerea flatulenței în decurs de o lună
experimentează crampe menstruale mai puțin dureroase
raportează dispariția infecțiilor intime și a infecțiilor urinare
Comandați culturile microbiologice Her Biotic și verificați cât de eficiente sunt, 100% fără riscuri
Dorim să aveți o experiență pozitivă în procesul de achiziționare a capsulelor Her Biotic.
Dorim să le comandați fără îndoieli sau frica de a pierde banii și de a rămâne cu niște capsule care nu vă sunt de folos...
De aceea, vă oferim o garanție de returnare de 30 de zile.

Cum funcționează?
1.
Her Biotic sunt culturi microbiologice care au nevoie de timp pentru a acționa. Trebuie să le luați timp de cel puțin o lună pentru a vedea primele rezultate.
Dacă nu observați nicio îmbunătățire după prima lună, eu și echipa mea suntem aici pentru a vă răspunde la orice întrebare.
2.
Dacă tot nu sunteți mulțumită de rezultate, vă vom rambursa banii pentru întreaga comandă.
Dacă în timp de 30 de zile Her Biotic nu v-a impresionat sau dacă chiar v-a dezamăgit, sunați-ne la numărul de telefon +40312299280 sau trimiteți-ne un e-mail (info@carniumbotanicals.ro).
Vă vom oferi instrucțiuni cu privire la returnarea comenzii și, când o primim, vă vom rambursa banii.
Da, atât de mult cred că achiziționarea capsulelor Her Biotic este una dintre cele mai bune decizii pe care le veți lua vreodată.
CUMPĂRĂ PRODUSE INDIVIDUALE

Her Biotic

D-manoza
CUM SE ADMINISTREAZĂ
HER BIOTIC ȘI D-MANOZA?
Prevenție:
Ia zilnic 1 capsulă de Her Biotic.
Combinația de 6 tulpini probiotice are grijă de echilibrul florei intestinale și a zonei intime. Acțiunea sa a fost îmbogățită cu extract de merișor care protejează sănătatea căilor urinare și previne inflamația tractului urogenital.
Primele simptome ale unei infecții urinare
(arsură la urinare, dureri abdominale):
Administrează o capsulă de Her Biotic zilnic, seara, o oră după ultima masă. Ia 4 capsule de D-manoză pe zi, câte una la interval de 2-3 ore, timp de 3 zile.
D-manoza este un excelent remediu natural pentru a combate și preveni cistita. Este un zahăr simplu care se leagă de bacteriile E. coli, responsabile de această inflamație, împiedicându-le să se fixeze de pereții vezicii urinare și facilitându-le eliminarea prin urină. Se recomandă să consumi suficientă apă pe parcursul zilei.
Infecție cronică
(când starea nu se îmbunătățește după câteva zile):
Consultă medicul și începe să iei antibiotice dacă este necesar.
Ia 2 capsule (împreună) de Her Biotic seara, nu pe stomacul complet gol sau plin, pentru a susține și restabili echilibrul florei intestinale și a zonei intime.
Atenție: Her Biotic trebuie întotdeauna luat cel puțin 2 ore după administrarea antibioticului.
Ai grijă să nu cazi în cercul vicios al infecțiilor cronice!
Adevărul este că infecțiile urinare și cele intime au tendința de a reapărea dacă nu tratăm cauza apariției. Aceste afecțiuni pot apărea consecutiv pe parcursul anilor, ceea ce duce treptat la dezvoltarea unei rezistențe mai mari la antibiotice și la o suprasolicitare a corpului. Prin urmare, este esențial să acționezi cât mai curând posibil și să urmezi un protocol de administrare a substanțelor (și a suplimentelor) care să întărească complet și pe termen lung corpul tău.
Dacă nu reușești să oprești infecția la timp, te așteaptă senzații de arsură la urinare, dureri abdominale și vizite frecvente la toaletă. Mai devreme sau mai târziu, va trebui să mergi la medic, care îți va prescrie antibiotice. În câteva zile vei simți o ușurare, deoarece infecția va începe în sfârșit să cedeze.
În timp ce antibioticele tratează infecțiile tractului urinar, intestinul suferă un dezechilibru. Flora intestinală este perturbată, bacteriile dăunătoare se înmulțesc, iar sistemul tău imunitar slăbește. După câteva zile sau săptămâni, dacă nu ai grijă să schimbi costumul de baie ud în timpul vacanței, există riscul ca o nouă infecție să reapară.

Costumul de baie ud este acea scânteie care reaprinde focul care mocnea deja de mult timp. Pentru a preveni agravarea situației, trebuie să elimini focarul infecției.
Femeile au două microbiote: una intestinală și una v@ginală, care sunt strâns interconectate. Îngrijirea microbiotei intestinale îmbunătățește funcționarea tractului digestiv, ceea ce contribuie la absorbția substanțelor nutritive și întărește sistemul imunitar. Consolidarea florei intestinale înseamnă și mai puține șanse ca bacteriile precum E. coli (și alte bacterii care pot cauza probleme) să se înmulțească excesiv. Pe de altă parte, este important să ai grijă și de sănătatea florei v@ginale. Dacă echilibrul bacteriilor din acea zonă este perturbat, acest lucru poate duce la infecții fungice sau bacteriene, care pot crea din nou condiții ideale pentru apariția infecțiilor vezicii urinare.
Întrebări frecvente
De cât timp este nevoie pentru a vedea efectele pozitive?
Depinde de sănătatea tractului intestinal. Sunt necesare 8 săptămâni pentru ca bacteriile bune să formeze colonii stabile în intestin. Astfel, primele efecte pot fi resimțite în această perioadă. Unele persoane vor resimți efectele benefice încă din prima săptămână de utilizare, în timp ce altora le poate lua până la o lună, o lună și jumătate pentru ca rezultatele să apară. Totul depinde de starea de sănătate a organismului.
Pot să iau Her Biotic chiar dacă nu sufăr de infecții în zona intimă?
Bineînțeles, absolut, deoarece Her Biotic este un probiotic și are rolul de a ne ajuta să optimizăm digestia, să îmbunătățim absorbția nutrienților și să stabilim pH-ul normal în intestin.
Pot să iau capsulele fără întrerupere sau trebuie să fac o pauză?
Luați Her biotic timp de 3 luni, neîntrerupt. Apoi, puteți opta pentru menținerea echilibrului florei intestinale. În acest caz, după 3 luni de utilizare regulată, veți face o pauză de 3 săptămâni și apoi veți lua probioticul timp de 7 zile consecutive. Acest ciclu se repetă, 3 săptămâni pauză, 1 săptămână Her Biotic. Veți observa mai târziu cum vă simțiți cu și fără Her Biotic și veți decide dacă aveți nevoie să mai luați capsulele.
Cura de 3 luni poate fi repetată de 1-2 ori pe an. Faza de menținere însă rămâne la decizia dumneavoastră, după necesitate.
Pot să iau Her Biotic în timpul unui tratament medicamentos?
Her Biotic nu are contraindicații. Probioticul ajută la creșterea absorbției medicamentelor în corpul nostru și acest lucru, la rândul său, îmbunătățește eficacitatea. În cazul terapiei cu antibiotice, medicul vă poate sugera administrarea de probiotice pentru a reechilibra microflora intestinală.
Cu toate acestea, vă recomandăm să cereți întotdeauna sfatul medicul înainte de a lua suplimente alimentare, mai ales dacă luați medicamente, dacă aveți deja o afecțiune medicală sau dacă urmează să fiți supus unei intervenții chirurgicale.
Pot să iau Her Biotic + Maca în timpul unui tratament medicamentos?
Puteți lua întotdeauna Her Biotic, dar ar trebui să cereți sfatul medicului cu privire la Maca (în special dacă urmați o terapie hormonală, dacă luați medicamente pentru tiroidă sau aveți probleme cu tiroida).
Pot să iau Her Biotic + Omega 3 în timp ce iau medicamente?
Bineînțeles că puteți. Aveți grijă doar dacă luați pastile pentru reducerea tensiunii arteriale, deoarece Omega 3 poate contribui la scăderea tensiunii arteriale. Vă recomandăm să cereți sfatul medicului de familie.
Pot să iau Her Biotic + Curcumină lichidă în timp ce iau medicamente?
Bineînțeles că puteți. Vă recomandăm să cereți întotdeauna sfatul medicului înainte de a lua suplimente alimentare, îndeosebi dacă luați medicamente, dacă aveți deja o afecțiune medicală sau dacă veți fi supus unei intervenții chirurgicale.
Pot să iau Her Biotic + D-Manoza în timp ce iau medicamente?
Bineînțeles că puteți. Dacă luați și antibiotice, trebuie să treacă cel puțin 5 ore între antibiotic și capsula Her Biotic. Vă recomandăm să cereți întotdeauna sfatul medicului înainte de a lua suplimente alimentare, îndeosebi dacă luați medicamente, dacă aveți deja o afecțiune medicală sau dacă veți fi supus unei intervenții chirurgicale.
Pot să întrerup tratamentul medicamentos când încep să iau suplimente alimentare?
Categoric nu. Tratamentul poate fi întrerupt doar la recomandarea medicului dumneavoastră. Suplimentele alimentare completează dieta dumneavoastră și nu înlocuiesc medicamentele prescrise de medic.
Pot să iau Her Biotic în timp ce sunt însărcinată sau dacă alăptez?
(+ toate combinațiile cu Her Biotic)?
Her Biotic nu este destinat femeilor însărcinate. Am creat un probiotic special adaptat pentru mamele însărcinate și cele care alăptează, Natal biotic. Her biotic poate fi administrat după întreruperea perioadei de alăptare.
Dacă sunteți însărcinată, vă recomand Natal Biotic și Algae Omega 3.
Dacă alăptezi, pe lângă Natal Biotic, poți folosi și Fem Care cu formula sa patentată Omegia, capsule care ajută eficient la echilibrarea mucoaselor organismului. După naștere, scade nivelul de estrogen și pot să apară simptome precum zona intimă uscată, senzația de ochi uscați sau piele uscată, iar acest supliment îți poate ameliora aceste neplăceri.
După naștere este benefică și Moringa, care ajută organismul să se regenereze și să se întărească mai repede și mai ușor.
Her Biotic funcționează fără o dietă echilibrată sau fără exerciții fizice?
Bineînțeles că funcționează, însă, combinat cu o dietă sănătoasă, acționează mai rapid și rezultatele sunt mai bune. Mișcarea dozată și dieta echilibrată reprezintă baza unei digestii bune.
Produsul Her Biotic este unul sigur?
Her Biotic este un produs complet sigur. Produsele și ingredientele noastre sunt fabricate respectând cele mai înalte standarde europene. În plus, acestea sunt conforme cu standardele GMP, HACCP și ISO.
Pot folosi Her Biotic dacă sufăr de alergii sau intoleranțe?
Bineînțeles, îl puteți folosi, deoarece nu conține ingrediente care ar putea provoca alergii. Singura excepție este alergia la merișor (vaccinium vitis-idaea), ceea ce se întâmplă foarte rar.
De la ce vârstă pot lua Her Biotic?
Her Biotic poate fi administrat începând cu vârsta de 14 ani.
Nu reușesc să înghit capsula, există o altă modalitate de a lua Her Biotic?
Dacă deschideți capsula și consumați doar conținutul capsulei, probioticul nu va avea același efect ca și în cazul în care ar fi fost înghițit cu tot cu capsulă. Capsula, ce conține amestecul de culturi microbiologice Her Biotic, are un efect prelungit. Capsula nu este distrusă de acidul gastric, ajunge direct în intestin, unde acționează corespunzător.
Ar trebui să păstrez suplimentele alimentare în frigider?
Da, îndeosebi când temperaturile sunt mai ridicate, adică primăvara și vara. Culturile probiotice sunt sensibile la căldură și, atunci când este cald, efectul substanțelor din probiotic se reduce.
Irena Novak
Acesta este cel mai bun supliment alimentar pe care l-am încercat vreodată, am avut o infecție cronică a vezicii urinare și am urmat un tratament cu antibiotice... de când iau Herbiotic, nu mai am probleme 👌